Kozmetikai lámpák

A világítás minősége nagy hatással van a munka hatékonyságára és különösen a szem egészségére. A minőségi fény hiánya koncentrációzavart, fáradtságot, kellemetlen érzést, szem- és fejfájást vagy egyéb problémákat okozhat. Minden szalonnak, amely professzionális szolgáltatásokat kíván nyújtani, a higiéniai előírásoknak megfelelő, minőségi világításra van szüksége. A világítás nem okozhat káprázást és árnyékokat, amelyek megterhelik a szemet, és rossz teljesítményt okozhatnak (a tanulmány szerint akár 30%). Hangsúlyozni kell, hogy a rossz világítás nemcsak a fényhiányt jelenti, hanem a túl sok fényt is.

A világítás kiválasztásakor elsősorban a kibocsátott fény intenzitására és színárnyalatára összpontosítson. Az ideális lámpának ezeknek a paramétereknek állíthatónak kell lennie. Figyeljen magára a lámpa konstrukciójára is. Ha tudja, hogy egy helyben fog állni, akkor jobb, ha robusztusabb talpat választ. Ha mozgatni szeretné a lámpát, vagy utazni szeretne vele, akkor jobb, ha könnyű konstrukciót választ. Egy másik lehetőség, hogy a lámpát szilárdan az asztal munkalapjához csavarozza.

Kínálatunkban olyan lámpák egész sorát találja, amelyek megfelelnek a fenti feltételeknek. A nagy választéknak köszönhetően tökéletesen harmonizálhat a szalon belső terével.
Shop By

10 Items

Set Descending Direction
  1. LED Selfie gyűrűs lámpa - fehér

    Különleges Ár 2 280 Ft Regular Price 3 810 Ft
  2. LED szelfi gyűrűs lámpa - rózsaszín

    Különleges Ár 2 280 Ft Regular Price 3 810 Ft
  3. Out of stock

10 Items

Set Descending Direction