Kozmetikai kanapé

Kényelem mindenek felett!
A szépségágy minden szépségszalon és szempilla stúdió berendezésének szerves részét képezi. Egy kozmetikus számára a nyugágy kiválasztása az egyik legfontosabb momentum a bútorválasztás során. Mivel gyakran ez a legdrágább szalonberendezés. De nem szabad félni az áraktól, mert ez is egy sokéves befektetés. Egy minőségi nyugágy akár tíz évig is eltarthat.

A nyugágynak minőségi párnázással kell rendelkeznie, hogy tökéletes kényelmet nyújtson a hosszú eljárások során. Ugyanakkor állíthatónak kell lennie, a stabil konstrukció magától értetődő. Szintén összpontosítson a huzatra, amelynek könnyen moshatónak kell lennie, hogy a higiéniai feltételek betarthatók legyenek. A mai piac számos különböző kütyüt kínál, például tárolódobozokat, amelyekbe különböző segédeszközöket rejthet, vagy egy kivehető párnát, amely lyukat készít az arcnak a masszázsok során.

A nyugágy szerves részét képezik az egyéb kiegészítők, mint például a lepedő, a takaró vagy az ergonomikus párna, amely elegánsan rögzíti az ügyfél fejét.
Shop By

2 Items

Set Descending Direction
  1. Kényelmes szempillapárna Smart Lashes

    Különleges Ár 5 330 Ft Regular Price 6 100 Ft
  2. Anatómiai memóriahabos szempillapárna

    Különleges Ár 7 630 Ft Regular Price 10 680 Ft

2 Items

Set Descending Direction