SMART CLIENT Hűségprogram

 

Smart Client hűségprogram

A Smart Client egy hűségprogram a regisztrált ügyfelek számára, amelynek köszönhetően minden vásárlásért jutalmat kapnak.

A hűségprogramban való részvétel feltétele a Smart Lashes weboldalon található regisztrációs űrlap kitöltése. A regisztrációs űrlapon kitöltött személyes adatokat kizárólag a regisztráció feldolgozásához használjuk fel, és a sikeres regisztrációról e-mailben értesítjük Önt.

A Smart Lashes webáruházban leadott minden egyes teljesített rendelésért jutalompontokat - Smart pontokat - kap tőlünk. Az adott termék megvásárlásáért kapott Smart pontok számát a termék leírása tartalmazza. Ennek megtekintéséhez be kell jelentkeznie a fiókjába. 1 Smart pont = 1 cent.

A Smart pontok a sikeresen létrehozott és kifizetett megrendelés után kerülnek jóváírásra a számláján. A Smart pontok számát bármikor megtekintheti a Smart pontjaim kategóriában. A Smart pontok érvényessége 3 hónap.

A megszerzett Smart pontokat a megrendelés véglegesítésekor használhatja fel, és a végső ár az alkalmazott Smart pontok értékével csökken. A rendelés legfeljebb 20%-kal csökkenthető. A beváltáshoz szükséges minimális összeg 100 pont.

 

Hogyan szerezhet Smart pontokat

  • A Smart Lashes webáruházban leadott minden egyes befejezett és kifizetett rendelésért.
  • A Smart Lashes weboldalon történő értékelés közzétételével.
  • A Smart Lashes hírlevélre való feliratkozással.
  • Egy értékelésért a Trustpilot.com oldalon = 200 Smart pont.

 

Fontos információk

A Smart pontok gyűjtéséhez regisztrálnia és be kell jelentkeznie a Smart Lashes weboldalon lévő fiókjába.

A Smart pontok mindig csak a megrendelés teljes feldolgozása és kifizetése után kerülnek jóváírásra a számláján.

Smart pontokat csak online vásárlással lehet szerezni. Telefonon, e-mailben, személyesen vagy bármilyen más módon történő megrendelés esetén a Smart pontok nem kerülnek hozzáadásra.

A Smart pontok csak online használhatók fel, telefonon, e-mailben, személyesen vagy bármilyen más módon nem használhatók fel.

A Smart pontok megszerzésének szabályai változhatnak.

A megszerzett Smart pontokat a fiókjába való bejelentkezés után, a megrendelés befejezésekor - Smart pontok alkalmazása - használhatja fel.
További információkért forduljon hozzánk:

telefonon: +420 227 272 400

e-mail: [email protected]